Actuele doelen & projecten

Help jij ons mee om Azië te winnen voor Jezus?

Familie Mak

Het gezin Mak woont al ruim 20 jaar in Zuidoost Azie. Zij hebben structureel meer geld nodig voor onderwijs van de kinderen, levensonderhoud en hun toekomst. Steun met 50 euro per maand.

Meer lezen

Outreach Teams

Het team dat mensen traint in de diverse dorpen is groeiend. Ze zijn erg gemotiveerd maar ook afhankelijk van giften. Net als de familie Mak hebben zij structureel meer inkomen nodig. Help hen vandaag nog.

Meer lezen

Outreach Projecten

Er zijn diverse projecten zoals familiehuizen voor weeskinderen, conferenties voor mensen uit de bergdorpen, medische ondersteuning, Kerstfeest etc. Geef speciaal voor een project.

Meer lezen

Giften en legaten

Stichting Asia's New Generation (ANG) is een ANBI stichting. Dit betekent dat uw giften voor de belasting aftrekbaar zijn.

Voor gewone giften gelden regels voor belastingaftrek, zoals een drempelwaarde en een maximumbedrag.

Bij periodieke giften ligt dat anders. Die zijn van de eerste tot de laatste euro aftrekbaar. Er is sprake van een periodieke gift als er die van te voren in een overeenkomst voor (minstens) 5 jaar is vastgelegd. Wij hebben hiervoor een modelovereenkomst beschikbaar. Wanneer u ons een email stuurt (donaties@angnews.nl) of belt op 06- 12 55 08 73 (Kars Siepel) dan regelen wij dat u de overeenkomst opgestuurd krijgt.

Klik hier voor een directe link naar de belastingdienst.

Een legaat

Naast gewone en periodieke giften, informeren wij u ook graag over de mogelijkheden om in uw testament een nalatenschap toe te kennen aan het werk van Stichting Asia's New Generation.
Een legaat is een gift aan een goed doel die u geeft na uw overlijden. Een legaat is onderdeel van uw testament.

Voor de volledigheid: u kunt uw giften overboeken naar NL59 INGB 0004 2766 58 ten name van Stichting Asia’s New Generation.

Copyright © ANGNEWS.NL 2018 | KVK 24356061

Delen

Webdesign: Web Made Easy