Laatste nieuws

Hieronder is het laatste nieuws beschikbaar over de familie Mak. Klik op de link en u wordt naar het nieuws gebracht.
Heeft u suggesties hoe u ons kunt helpen klik dan op contact.

Nieuwsbrief 
februari 2019

Meer lezen

Wij zoeken
een juf

Meer lezen

Bid mee - Onze gebedskaart

Gebedskaart

Actuele doelen & projecten

Help jij ons mee om Azië te winnen voor Jezus?

Familie Mak

Het gezin Mak woont al ruim 20 jaar in Zuidoost Azie. Zij hebben structureel meer geld nodig voor onderwijs van de kinderen, levensonderhoud en hun toekomst. Steun met 50 euro per maand.

Meer lezen

Outreach Teams

Het team dat mensen traint in de diverse dorpen is groeiend. Ze zijn erg gemotiveerd maar ook afhankelijk van giften. Net als de familie Mak hebben zij structureel meer inkomen nodig. Help hen vandaag nog.

Meer lezen

Outreach Projecten

Er zijn diverse projecten zoals familiehuizen voor weeskinderen, conferenties voor mensen uit de bergdorpen, medische ondersteuning, Kerstfeest etc. Geef speciaal voor een project.

Meer lezen

Over ons

Wij zijn al vanaf 1997 in ZuidoostAzië. Onze kinderen Amy, Suzy en Jessy zijn hier geboren. Het leven is anders dan in Nederland, maar we voelen ons hier thuis en vooral geroepen. We werken samen met ons team richting het theeplukkers volk (is een beschermende naam), de lokale kerk en we hebben twee familiehuizen. In deze familiehuizen helpen we kinderen die 'alleen' zijn gelaten, omdat hun ouders niet voor hen kunnen (willen) zorgen of omdat de ouders overleden zijn. We zorgen met ons team voor een gezinssituatie, alleen met veel meer broers en zussen. In het veld werken we in afgelegen bergdorpen. Samen met de kerk bouwen we aan een fundament in het volbrachte werk van Jezus Christus.

Visie Wij zien een nieuwe generatie in Azië opgroeien die leeft vanuit het Evangelie van Jezus Christus. Een leven dat zich kenmerkt door een persoonlijke relatie met God dat zich uit in liefde, plezier en geluk. Wij zien levens veranderen door de Liefde van de Here God voor mensen.

Missie Het is onze missie om het Evangelie van Jezus Christus te verspreiden. Dit doen wij gericht naar een volk van 'theeplukkers'. Toen wij in 1997 begonnen, was dit volk nog niet bereikt met het evangelie.

Doel Rondom de visie en missie zijn een aantal werkgebieden; lokaal team, het veldwerk, familiehuizen en de samenwerking met de lokale kerk. Het is ons doel om mensen volwassen te maken in het werk, zodat zij zelfstandig de visie kunnen dragen.

Klik hier om ons live te volgen via Facebook

Stichting Asia’s New Generation is statutair gevestigd te Azoren 7, Amersfoort.

"Ga dan heen en verkondig het goede nieuws aan alle volken. Het goede nieuws dat God zich heeft verzoend met iedereen. Wie dit gelooft zal het eeuwige leven hebben."

Copyright © ANGNEWS.NL 2018 | KVK 24356061

Delen

Webdesign: Web Made Easy